HomeAccomodationLocationMapphokoPricesBookingContact

 

Raisakis Appartmenten is gelegen in een rustig deel van het dorp Agia Marina op 8 km afstand van het centrum van de stad Chania. Tegenover het dorp in de zee ligt het eiland Agii Theodori, dat plaats biedt aan de beschermde Kri kri geit. U kunt genieten van de zee met voortreffelijke zandstranden op loopafstand van uw verblijf.
Raisakis Hotel
Agia Marina Beach Chania
Agia Marina is anders dan de andere dorpen in het westen van Kreta. U vindt in ons dorp een grote hoeveelheid winkeltjes die u veel verschillende produkten en diensten kunnen bieden. Grotere en kleinere taveernes en barretjes en clubs bieden voor iedere manier van vakantie vieren een uitkomst. De grieken zelf kiezen Agia Marina graag uit om hun vrije tijd door te brengen.
Agia Marina wordt omgeven door groene heuvels met olijfgaarden en druiven. U kunt in het achterland practig wandelen over de stille paden.
Raisakis Hotel

Voor ontdekking van de rest van het eiland kunt u makkelijke gebruik maken van het openbvaar vervoer. Er vertrekt elke 15 minuten een bus naar het centrum van Chania.